Workman Duofiets voorzien van elektrische hulpmotor

De Duofiets, ook wel side-by-side fiets of aangepaste fiets genoemd, is een kwaliteitsfiets voor een zeer aantrekkelijke prijs. In tegenstelling tot de gewone tandem biedt de Duofiets plaats aan twee personen, die naast elkaar zitten, in plaats van achter elkaar.

De Duofiets is bedoeld voor mensen met een beperking. Deze beperking kan visueel, verstandelijk of motorisch van aard zijn. De duofiets is ook uitermate geschikt voor mensen die door een gebrek aan ruimtelijk inzicht niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen. Er zijn ook vele ouderen die aan hun conditie en levensplezier werken op de Duofiets. Het doel bij alle gebruikers is vrijwel gelijk. Actief verbeteren van je gezondheid en plezier hebben.

De Duofiets is het ideale vervoermiddel voor uw gezonde vrijetijdsbesteding. Doordat beide rijders de Duofiets onafhankelijk van elkaar aandrijven, trapt ieder op zijn eigen niveau.

De Duofiets is zeer solide waardoor ook de zwaardere mensen gebruik kunnen maken van de fiets. De Duofiets is voorzien van alle noodzakelijke toebehoren, zoals verlichting, voor- en achterrem, een bel en een handige, ruime fietsmand.

 

Om het fietsen nog makkelijker te maken, kunnen wij altijd een elektrische aandrijving monteren. Lees meer bij “elektromotor”. De Duofiets kan ook geleverd worden zonder elektrische ondersteuning.

Uw Duofiets wordt in veel gevallen vergoed door uw gemeente. Duofietswinkel ondersteunt u bij het aanvragen van de vergoeding. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen met een beperking gezond moet kunnen blijven door gezellig samen te fietsen op een Duofiets! Belt u ons gerust voor meer informatie.

 

Wij informeren u over het noodzakelijke onderhoud, zodat u ervoor kunt kiezen dit zelf te doen. Wij kunnen het onderhoud natuurlijk ook voor u uitvoeren, als u dat prettiger vindt.

Leverbaar vanaf € 2.400,- exclusief 9% BTW