Duofiets met elektrische hulpmotor

De Duofiets, ook wel side-by-side fiets of aangepaste fiets genoemd, is een kwaliteitsfiets voor een zeer aantrekkelijke prijs. In tegenstelling tot de gewone tandem biedt de Duofiets plaats aan twee personen, die naast elkaar zitten in plaats van achter elkaar.

De duofiets is bedoeld voor mensen met een beperking. Deze beperking kan visueel, verstandelijk of motorisch van aard zijn. De duofiets is ook uitermate geschikt voor mensen die door een gebrek aan ruimtelijk inzicht niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen. Er zijn ook vele ouderen die aan hun conditie en levensplezier werken op de Duofiets. Het doel bij alle gebruikers is vrijwel gelijk. Actief verbeteren van je gezondheid en plezier hebben.

De Duofiets is het ideale vervoermiddel voor uw gezonde vrijetijdsbesteding. Doordat beide rijders de Duofiets onafhankelijk van elkaar aandrijven, trapt ieder op zijn eigen niveau.
De Duofiets is zeer solide waardoor ook de zwaardere mensen gebruik kunnen maken van de fiets. De Duofiets is voorzien van alle noodzakelijke toebehoren, zoals verlichting, voor- en achterrem, een bel en een handige, ruime fietsmand.
Een lange levensduur is vanzelfsprekend.

Om het fietsen nog makkelijker te maken, kan de Duofietswinkel altijd een elektrische aandrijving monteren. Lees meer bij elektromotor.
Uw Duofiets wordt in veel gevallen vergoed door uw gemeente. De Duofietswinkel ondersteunt u bij het aanvragen van de vergoeding. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen met een beperking gezond moet kunnen blijven door gezellig samen te fietsen op een Duofiets! Belt u de Duofietwinkel gerust voor meer informatie.

Het onderhoud aan de Duofiets is mimimaal. Wij lichten u bij aflevering voor, zodat u het onderhoud eventueel zelf kunt doen. Wij kunnen het onderhoud natuurlijk ook voor u uitvoeren, als u dat prettiger vindt.

Leverbaar vanaf € 2295,– exclusief BTW

Technische gegevens:

Standaard:
Drie versnellingen.
Een set armsteunen.
Luxe verstelbare stoelen, zithoogte 56 cm.
Terugtraprem, kleur: rood of blauw
Trommelrem voor
Reflectoren, licht en bel
Grote mand achter.
20” velg voor.
24”velgen achter.
Gewicht 85kg.
Lengte 200 cm.

Standaard:
Breedte 113 cm.
Draagvermogen 275 kg.

Optioneel:
Heupgordel
Extra set armsteunen
Elektromotor (zie link)
Voetenbakjes
Terugtraprem of vrijloop op rechterstoel.

pdf guru